De 8 bedste produktivitetsapps til dig

De 8 bedste produktivitetsapps til dig

Hvis dit nytårsfortsæt er at blive mere organiseret, så kunne du helt sikkert bruge hjælp fra en app, som vil sørge for at dette ønske går i opfyldelse. Muligvis kommer du ovenikøbet til at få brug for en app, som kan hjælpe dig med at lave et nyt nytårsfortsæt til næste år.

Dette år har været fantastisk for produtivitetsapps. Siden Apple annoncerede iOS 8 har appudviklere været i højeste gear for at redesigne, genoprette og revidere sine apps. Derudover har nogle fantastiske nye titler banet vej til App Store dette år. Personalet hos NOVATUS har her lavet en liste over de 8 bedste produktivitetsapps (efter vores opfattelse). Husk at fortælle os hvilken en der er din favorit!

Tick

For personer som i forvejen bruger rigtig lang tid på at lave lister og sedler, og som ikke gider til at lave endnu flere, er dette en fantastisk app. Lav en ny liste ved at give den et navn samt en tilhørende illustration og skriv herefter forskellige ting på listen – tryk så på retur-knappen og så er din liste færdig. Når du har fuldført hvad der stod på din liste, skal du blot stryge fingrene over den, hvilket er en meget tilfredsstillende følelse. Når du har færdiggjort alle opgaver på din liste, vil en venlig animation få dig til at være stolt over dine bedrifter. Denne app er tilgængelig for 15 kr 

Fantastical 2

Denne app har alle de funktioner som man brug for, for at holde styr på sine hverdagsaftaler. Den har også et fantastisk design, hvis man er iOS 7/8 fans. Brug ”smart type” til at tilføje begivenheder og arrangementer – Bare skriv ”Frokost med mor søndag eftermiddag” og straks vil en begivenhed blive oprettet for dig. Du kan derudover også tilføje påmindelser direkte fra din iPhones oprindelige påmindelsesapp. Forbind den med din telefons kalender, og få et bedre overblik over dine forskellige møder og aftaler. Denne app er tilgængelig for 19 kr

IFTTT

iPhonebrugere over hele verden blev en smule mere smarte, da denne app blev lanceret. Man kan nu udløse begivenheder når forskellige ting tager sted. Takket være de kloge hoveder fra IFTTT kan man nu kode udtalelser, som sender os tekstbeskeder når nye artikler offentliggøres til iDB, sende fotos til vores kamerarulle når vi modtager dem i en SMS og endnu mere til. Vejledningerne er lette at forstå, og du vil føle dig som en rigtig computerprogrammør når du laver dine helt egne tilpasninger. Denne er app er gratis (den fulde version koster dog 19 kr).

Todo

Dette er en anden app til at lave lister og sedler. Dog, i modsætning til Tick, har denne alle klokkerne og fløjterne. Hvis du altså foretrækker en produktivitetsapp som holder dig fokuseret, så er denne app mere efter din smag. App’en indeholder projektlister, underopgaver, startdatoer, tilbagevendende opgaver, flere opgaveadvarsler, forsinkede opgaver, træk og slip, søgning, printningslister, foldere og mere. Du kommer ikke til at få brug for andet til at få styr på tingene. Denne app er tilgængelig for 32 kr.

Gneo

For de personer som er seriøse omkring af få ting færdiggjort, er det svært af finde en bedre app en Gneo. Denne app hjælper dig med at holde dig på sporet ved at prioritere dine opgaver og aftaler efter hvor meget de haster. Brug prognosen til at se hvad du kommer du til at skulle lave i den nærmeste fremtid. Arbejdssiden gør dine mest vigtige opgaver til midtpunktet for din opmærksomhed. Du kan også gruppere dine opgaver i forskellige notesbøger for at holde dine opgaver separerede. Brug ”Smart Notebooks” til at færdiggøre opgaver på tværs af dine lister. Du kan derudover også filtrere dine to-do’s efter forfaldsdato og kategori. Denne app er tilgængelig for 65 kr.

Editorial

Hvis du regelmæssigt har brug for et almindeligt tekstredigeringsprogram, så er denne den perfekte til målet på iPad. Du kan få forevist indlejret værdinedskrivning, bladre til venstre for at se den fulde HTML forhåndsvisning, bruge omkring 50 konfigurerbare handlinger til at skabe arbejdsprocesser til at udvide de udvalgte områder og integrere scripts i dine arbejdsprocesser. Med denne app følger der et komplet set af instruktionsvejledning for brug af forskellige arbejdsgange og Python-moduler på iPad. Denne app er tilgængelig for 45 kr.

Mailbox

Inbox zero kan betragtes som årets produktivitetserklæring. De fleste mennesker har en konstant mængde af mange hundrede e-mails, som blot fylder i deres indbakker – andre lader disse mængder blive endnu større. Jo flere e-mails man har i sin indbakke, jo sværere er det at adressere dem alle. Mailbox gør det lettere at organisere, prioritere og at opnå inbox zero. Tilføj din Gmail konto for hurtigt at kunne arkivere eller slette e-mails, eller scan dine samtaler som en chat. Set e-mails til ”snooze”, så du kan få dem til at genoptræde i din indbakke på et senere tidspunkt, når du er klar til at adressere dem. Denne app er gratis

Calendars 5

Readdles nyligt opdaterede kalender-app gør det lettere end nogensinde før at holde styr på dine kommende begivenheder. Med denne kan du se daglige, ugentlige og månedlige begivenheder og aftaler. Forbind den med din Googlekalender eller en anden kalender-app, og se hermed alle dine relevante daglige aktiviteter. Derudover forbinder app’en sig også med din påmindelses-app, så du kan sætte flueben ved din opgaver direkte fra kalendersiden. Denne app er tilgængelig for 45 kr.

Disse apps er alle utroligt gode, og vi håber, at de vil bidrage til at gøre dit liv lettere og mindre stressfuldt. Hvis du har nogle andre gode forslag så tilføj dem endelig i nedenstående kommentarfelt.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+

Skriv et svar